TAGMESSE I SHANGHAI

25-05-2018
I maj 2018 deltog JUAL i China International Roofing and Waterproofing Expo 2018 i Shanghai. JUAL havde en velbesøgt udstilling, og medejer og direktør for JUAL Kina Martin Thomsen holdt et indlæg om afvandingsteknologi på flade tage for repræsentanter fra den internationale tagindustri.

SKAL VI MØDES...

27-03-2018
JUAL kan nu tilbyde produkttræning til alle vores kunder, hvor vi vejleder og underviser i brugen af produkterne.

Vi inviterer indenfor i JUAL's test- og teknologicenter i Juelsminde, eller vi arrangerer produkttræning hos kunden eller på byggepladsen.


REKTANGULÆR TAGBRØND

04-02-2018
Nyhed: Til afvanding gennem murkronen.

Nye rektangulære tagbrønde i rustfrit stål og med integreret tagpap. Brøndene afvander gennem murkronen i niveau med tagfladen eller som nødafvanding i en ønsket højde. Findes i bredder op til 500 mm og kan leveres med bladfang.

OPSTUVNINGSRING

04-02-2018
Nyhed: En fleksibel løsning til nødafvanding!

Den nye opstuvningsring i EPDM gummi anvendes til at forsinke nødafvandingen indtil en ønsket vandstand på taget. Under installationen tilpasses overløbshøjden fra 25 til 70 mm ved afskæring.

JUAL SKÅLBRØND

03-02-2018
Nyhed: Vertikal-, vinkel- og murkrone-skålbrønd.

Skålbrøndene har høje afvandingskapaciteter på grund af skålens udformning. De høje flowværdier gør det muligt at udnytte rørsystemerne bedre eller undgå reduktion af afvandingskapaciteten ved ombygninger.

PRODUKTNYHEDER

01-02-2018
Vores produktudviklingsteam har haft travlt og har udviklet ikke mindre end 10 nye specifikke produkter, som alle er tilføjet vores standardsortiment i et væld af varianter, størrelser og materialer. Produkterne er klar til levering.

ERHVERVSPRISEN

23-01-2018
JUAL modtog i aftes HEDENSTED KOMMUNES ERHVERVSPRIS.
"Et stærkt navn i branchen og vækst såvel nationalt som internationalt kombineret med stort engagement i lokalområdet er de primære årsager til, at JUAL A/S i Juelsminde er modtager af Hedensted Kommunes Erhvervspris 2017".

JUAL HUSET

19-12-2017
Til at synliggøre hvad vi leverer, og hvor og hvordan produkter anvendes, har vi lanceret JUAL HUSET, hvor enkelte produkter fra alle produktkategorier er visualiseret.

Huset findes bl.a. på forsiden og i vores prisliste.