EN SMUK AFSLUTNING PÅ TAGETAfslutningen på toppen af facaden udgøres af murkronen, der giver bygningen et markant udtryk. Derfor kan en elegant og let afslutning medvirke til at understrege en bygnings æstetiske kvalitet med en "stram" kantløsning.

Med JUAL Roofline Murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk. JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk.

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT?Jeg accepterer, at JUAL må kontakte mig. Se vores privatlivspolitik her.

ELEGANTE AFSLUTNINGER PÅ TOPPEN AF FACADEN
 • Ingen synlige skruer skaber en elegant lethed
 • Leveres i alle farver, hvilket giver mulighed for særlige løsninger
 • Matcher alle typer af øvrige materialer som beton, stål, tegl, træ eller lette facadeprodukter
 • Leveres eloxeret med en smuk, ensartet overflade
 • Indfarvede lasker sikrer ”usynlige” samlinger og en flot helhed


Se teknisk info her    

BREDT ANVENDELSESOMRÅDEJUAL Roofline Murkronesystem finder anvendelse inden for en bred vifte af byggerier – både ved nybyggeri og renovering.

 • INDUSTRI- OG ADMINISTRATIONS­BYGGERIER
 • INSTITUTIONER OG OFFENTLIGE BYGGERIER
 • ETAGEBYGGERIER
Selve murkronen skal altid være helt tæt, og Roofline fungerer kun som beskyttelse af murkronen ved at lede vandet væk. Murkronesystemet anvendes som en smuk afslutning på både tag og facade på bygninger med flade tage uden udhæng.

Du kan altid ringe eller skrive til os for mere information:

Find kontaktinfo her    

ET GENNEMTÆNKT SYSTEMJUAL Roofline er en gennemtænkt og afprøvet løsning, hvor de forskellige produkter indgår i en sammenhæng, der er forberedt til at danne et komplet system.

ARKITEKT ELLER MONTØR KAN FORUDSE ARBEJDETS PROCESJUAL har i mange år produceret murkroner på specielle mål og med specielle udtryk. Det kan JUAL stadig levere, hvis det ønskes.

Med murkroneinddækningen JUAL Roofline findes der nu et produkt, som kan specificeres og monteres på langt de fleste bygninger.

Det vil sige, at pris og leveringstid i stort omfang kendes fra start, og arkitekt eller montør kan forudse arbejdets proces meget bedre end tidligere, når der efterspørges på en specialløsning.


Ring til os    

MONTAGEVENLIG OG HOLDBARE LØSNINGER KRONER VÆRKETNår Roofline murkrone skal monteres, gennemføres det sikkert, enkelt og frem for alt hurtigt. Systemet er gennemtænkt og forberedt ned til hver murkrone detalje, så håndværkerens og entreprenørens arbejde foregår let og ubesværet.

 • Mulighed for individuel tilpasning til alle typer af murkroner
 • Kan monteres på murkroner med varierede bredde
 • Minimal tilpasning ved hjørner, endebunde og opbuk, fordi systemet indeholder produkter, der forberedte til det.
 • Produkterne i systemet er fremstillet efter certificerede standarder – det sikrer en lang holdbarhed.


KLIKSYSTEM GØR MONTAGEN HURTIGEREEt unikt ”kliksystem” gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

De enkelte dele i murkronesystemet er naturligvis fra JUAL’s fabrik tilpasset dimensionerne på den enkelte bygning, men derudover så tilpasses delene til at inddække murkronen af montøren på stedet. Hermed kan vi imødekomme de helt unikke tilpasningskrav hver enkelt bygning altid repræsenterer i hvert enkelt hjørne, længde eller andre detaljer.

SE ROOFLINE ANIMATIONSFILM    

FARVER FOR ENHVER SMAGMed en murkrone inddækning som JUAL Roofline får du et system, hvor mulighederne med farver på murkronen er uendelige.

Det øger motivationen for at tænke utraditionelt på bygningens udtryk, og samtidig tilpasse farvenuancer til alle bygninger uanset om facaden er beton, stål, tegl træ eller let facade.

Du har mulighed for at opnå et markant og anderledes udtryk på toppen af facaden, som vil udgøre en flot kontrast i f.eks. en grå betonfacade.Ring til os og hør mere    

FLOT OG ELEGANT MED HVER SIT UDTRYKDu kan også vælge et neutralt udtryk, så murkronen fremstår mere som en del af bygningen, og mere eller mindre falder i et med de materialer, der ellers er valgt til bygningens facade.

Overfladen på murkroneprofilet er pulverlakeret eller med eloxeret overflade. Begge dele fremstår flotte og elegante med hver sit udtryk.

Pulverlakering og eloxering er udført i højeste kvalitet og sikrer dermed lang holdbarhed. Alle samlinger på fx hjørner er svejst sammen.

Se flere billeder her    

BLIVER OFTE KALDT FOR ZINK INDDÆKNINGERSelvom inddækninger til murkroner ofte bliver kaldt for zink inddækninger eller zink murkroner, så laves JUAL Roofline ikke i zink.

Det er ganske sjældent at det faktisk er zink der benyttes som materiale.
Når der skal laves et klik-system, så er det afgørende at materialet er stift, så det ikke mister sit design, når det monteres.

Derfor benyttes aluminium, som har en stivere egenskab og derfor er ideelt til dette brug. Så selvom der som udgangspunkt efterspørges en zinkmurkrone, så leveres der en murkrone i det stivere materiale aluminium.

Skriv til os    

ROOFLINE PLAIN ELLER PEAKRoofline PLAIN markerer det helt enkle og arkitektonisk stramme udtryk som afslutning på toppen af bygningen.
Sortimentet i Roofline PLAIN indeholder alle de produkter, der sikrer en effektiv montage og et smukt og holdbart resultat.


Roofline PEAK har med sin elegante ”opkant” et designmæssigt udtryk, der sætter sit præg som afslutning på murkronen. Det gør også, at murkronen er en anelse højere, som derved giver bygningen et anderledes udseende. Tilmed sikrer opkanten i endnu højere grad, at regnvand ikke løber ned ad facaden.


Se hele systemet her    

DEN OPTIMALE PROCES1. Bestilling
Kontakt JUAL og få en professionel dialog omkring projektet. Hvis der er behov for det, så aftal et tidspunkt for besigtigelse af opgaven og dens omfang med en af JUAL’s fagfolk.

2. Opmåling
JUAL tilbyder opmålingsassistance af en given opgave i et tæt samarbejde med kunden. Her vejleder og rådgiver JUAL for at sikre et optimalt udgangspunkt for tilbudsgivning og efterfølgende montage.

3. Tilbud
På basis af kundens opmålingsdata udarbejder JUAL et konkret tilbud med specifikation af materialer, farver, størrelser og kvaliteter.

4. Levering / Montage
I forbindelse med starten på montage deltager og vejleder JUAL’s medarbejdere gerne. Det betyder, at hele montagen efterfølgende kan foregå mest effektiv i kraft af JUAL’s værdifulde rådgivning og konkrete udførelsesmæssige forhold.

Find kontaktinfo her    

NÅR DU HANDLER MED JUAL ...Vores setup og vores tilgang tager udgangspunkt i, at hver samarbejdspartner har forskellige behov, som vi imødekommer ved individuelle løsninger.
Vi håndterer alle ordrestørrelser med samme entusiasme og professionalisme, og med fleksibel logistik sikrer vi levering til rette tid og sted.

Hvis noget af ovenstående har fanget din interesse i forbindelse med at du har en opgave med at inddække en murkrone, så kontakt os endeligt. Vi er altid klar til at tage en god snak om murkroner, murkronesystemer og inddækninger af murkroner på nybyggeri eller renovering.

Ring til os eller send en mail - så hjælper vi med jeres projekt:
Tel. 76 83 11 33
Email: jual@jual.dk


Du kan altid ringe eller skrive til os    

ØNSKER DU AT HØRE MERE?Jeg accepterer, at JUAL må kontakte mig. Se vores privatlivspolitik her.