• JUAL A/S

    Professionelt tilbehør
    til tag og facade

  • JUAL A/S

    Professionelt tilbehør
    til tag og facade

ROOFER'S CHOICE.
JUAL A/S…
…producerer tilbehør til tage og facader til bygge­industrien i Danmark og store dele af Europa. Vi er ledende indenfor standard-tilbehør og leverer gerne produkter på specialmål.
Vi er en moderne metal­virksomhed beliggende i Juelsminde i Østjylland, hvor vi pt. er 125 kollegaer. Derudover har vi et søster­selskab nær Shanghai i Kina med 60 medarbejdere.
Vi er klar til at hjælpe dig!
Hos JUAL er der hverken omstillings­anlæg eller receptionist. Kun dedikerede medarbejdere som er klar til at hjælpe.
Ring på 76 83 11 33 eller skriv til jual@jual.dk.
JUAL tilbyder branchens største standard­sortiment af tilbehør til tage og facader, og vi skræddersyr løsninger til netop dit projekt.

Vi er stærke indenfor bygnings­profiler i tyndplader samt montage­venlige produkter til afvanding, udluftning, inddækning m.m.

Som kunde kan du altid kontakte os og rekvirere den nyeste prisliste for standard­sortimentet.

Se seneste sortimentsliste

Når et standardprodukt ikke løser opgaven, laver vi produkter som passer til dit projekt. Vi hjælper dig gerne med vejledning og opmålings­assistance.
SKÅLBRØND
En ny serie af brønde med høj afvandingskapacitet.

Regnvandet samles i en Ø160 skål, hvorfra det ledes ud i bygningens rørsystem via rør i standard diametre fra Ø50 til Ø110.

Se mere under Tagbrønde

JUAL tilbyder produkttræning og vejledning i montage af tagtilbehør. Det kan foregå hos os, hos jer eller på taget - for eksempel ved opstart af et projekt.