• JUAL A/S

    Professionelt tilbehør
    til tag og facade

  • JUAL A/S

    Professionelt tilbehør
    til tag og facade

ROOFER'S CHOICE.
JUAL A/S…
…producerer tilbehør til tage og facader til bygge­industrien i Danmark og store dele af Europa. Vi er ledende indenfor standard-tilbehør og leverer gerne produkter på specialmål.
2019-prisliste med spændende produktnyheder!

JUAL’s prisliste for 2019 er gældende fra 1. februar 2019. Her finder du branchens største standardsortiment af tilbehør til tag og facade, og vi har tilføjet en masse nyheder i år. SE NYHEDER.
Vi er stærke indenfor bygningsprofiler i tyndplader samt montagevenlige produkter til afvanding, udluftning, inddækning m.m.

Du kan hente en sortimentsliste her på siden, og som kunde kan du altid kontakte JUAL og rekvirere den nyeste prisliste.

Gå til standardsortiment
Vi er klar til at hjælpe dig!
Hos JUAL er der hverken omstillings­anlæg eller receptionist. Kun dedikerede medarbejdere som er klar til at hjælpe.
Ring på 76 83 11 33 eller skriv til jual@jual.dk.
Vi er en moderne metal­virksomhed beliggende i Juelsminde i Østjylland, hvor vi pt. er 125 kollegaer. Derudover har vi et søster­selskab nær Shanghai i Kina med 60 medarbejdere.

Når et standardprodukt ikke løser opgaven, laver vi produkter som passer til dit projekt. Vi hjælper dig gerne med vejledning og opmålings­assistance.
SKÅLBRØND
En ny serie af brønde med høj afvandingskapacitet.

Regnvandet samles i en Ø160 skål, hvorfra det ledes ud i bygningens rørsystem via rør i standard diametre fra Ø50 til Ø110.

Se mere under Tagbrønde

JUAL tilbyder produkttræning og vejledning i montage af tagtilbehør. Det kan foregå hos os, hos jer eller på taget - for eksempel ved opstart af et projekt.