SE VORES NYE PROJEKTBROCHURELæs vores nye projektbrochure, hvor vi fortæller om vores profiler til ambitiøst byggeri.

Få et unikt indblik i vores mange projekter, læs om hvordan bygningsprofiler på specialmål er standard i JUAL og hvordan du kommer hurtigere i mål med vores systemløsninger.

Derudover kan du også se et væld af referencer fra projekter, hvor JUAL har leveret bygningsprofiler til at skabe personlighed og et visuelt udtryk.

LÆS PROJEKTBROCHUREN HER     

HVAD ER SPECIALPRODUKTER?Specialprodukter er tag- og facadetilbehør indenfor vores standardkategorier, som er fremstillet til en konkret opgave.

Eksempler kan være bygningsprofiler, hjørner, udluftningshætter eller inddækninger på bestemte mål eller i særlige materialer. Og vi tilpasser gerne mål og tagmembraner på afvandingsprodukter.

Specialtilpassede produkter reducerer montagetiden på byggepladsen og løfter kvaliteten på byggeriet.

Se eksempler i vores billedgalleri.

BILLEDGALLERI    

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIGJeg accepterer, at JUAL må kontakte mig. Se vores privatlivspolitik her.

BYGNINGSPROFILER PÅ SPECIALMÅL ER STANDARD I JUALRespekt for håndværket, høj kapacitet på egen fabrik i Danmark og hurtig levering af kundetilpassede bygningsprofiler til standardpriser er fundamentet når JUAL leverer bygnings- og facadeprofiler.

Når du vælger JUAL som samarbejdspartner, får du adgang til en bred vifte af bygnings- og facadeprofiler i eksempelvis aluminium, zink, kobber eller galvaniseret og rustfrit stål. Produkterne kan være præ- eller pulverlakeret, og du kan også vælge en overfladebehandling med anodisering på aluminium.

Du kan vælge mellem alverdens farver, og give dit byggeri personlighed og lige netop det visuelle udtryk, du ønsker.

SE JUAL BYGNINGSPROFILER    

KOM HURTIGERE I MÅL MED JUALS BYGNINGSPROFILERI JUAL bestræber vi os hver eneste dag på at gøre arbejdslivet lidt lettere for tagdækkere, tømrere, blikkenslagere, entreprenører og andre, der arbejder med byggeri i Danmark eller udlandet.

Vi gør det gennem standardsystemer som JUAL Frame-line til vinduesinddækning, murkronesystemet Roofline eller andre af vores innovative løsninger til taget eller facaden. Her leverer vi standardløsninger i præcis de mål, du har brug for.

Når du modtager dine materialer, er de med andre ord hundrede procent klar til montage. Du slipper altså for at klippe og skære materialer til ude på byggepladsen. Resultatet er kortere tid på taget eller stilladset samt en sublim finish af dit arbejde, som alle er stolte af.


SE FLERE BILLEDER HER    

PROFILER TIL AMBITIØST BYGGERIFacadeprofiler fra JUAL anvendes af ambitiøse arkitekter, typehusproducenter, håndværkere og industrikunder, der prioriterer at bruge professionelle, holdbare og flotte kvalitetsmaterialer til byggeriet af deres villa, etagebyggeri, industribygning eller nye domicil.

Bygnings- og facadeprofiler i aluminium, zink, rustfrit- og galvaniseret stål og kobber findes på rigtig mange nye byggerier i form af for eksempel:

SÆT PRIS PÅ BYGNINGSPROFILERMed bygnings- og facadeprofiler fra vores store standardsortiment får du som arkitekt eller bygherre uanede designmuligheder.

Hvad enten du ønsker et stramt, et æstetisk eller et mere sprælsk udtryk på dit byggeri, finder du hos JUAL et væld af profiler til bygningskonstruktion som mange vil betegne som specialprofiler.

I JUAL er det standardløsninger, som vi naturligvis sælger og leverer til standardpriser - i netop de dimensioner som der konkret er brug for.


JUAL STANDARDSORTIMENT    

Mød projektchef Carsten Risager"Vi laver specialvarer hver dag, og når noget bliver en hverdag, så bliver det også lidt af en standard."

Her kan du møde Carsten Risager, der finder det stærkt motiverende at tackle de udfordringer og opgaver, som vi hos JUAL arbejder med hver dag 🤝

Ingen ordrer er for små, og ingen er for store. I JUAL håndterer vi alle ordrestørrelser med samme entusiasme, respekt og professionalisme.

Vi ses på taget!

SE FILMEN HER    

AFKLARING AF DIT BEHOVNår du har brug for vejledning om materialer, udformning, dimensioner eller andet vedrørende både specialprodukter og standardprodukter, står vi klar til at hjælpe. Vi har 50 års erfaring og har prøvet det meste i branchen.

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig godt videre. Vi sidder klar til at rådgive dig og hjælpe i dig i mål med dit projekt.

KONTAKT OS    

OPMÅLINGSASSISTANCESammen er vi bedst!

Du kender kravene til byggeopgaven bedst, og vores eksperter kender naturligvis vores sortiment og løsninger til hudløshed. Ved større byggerier, komplekse opgaver eller noget helt tredje, møder vi naturligvis gerne op på byggepladsen, hvor vi sammen måler op og skitserer den bedste løsning.

Kontakt os og lad os mødes på taget.

KONTAKT    

ENKELT OG LIGETILRing til os eller send en skitse!

Vi kan producere ud fra kundens tegningsmateriale, og ofte er en håndskitse eller en snak over telefonen alt, vi har brug for. Intet er principielt for stort, for småt eller for specielt. Medarbejderne hos JUAL kan deres håndværk og kan lide en udfordring.SE VORES STANDARDSORTIMENT HER    

EN JUAL BYGNINGSPROFIL HAR RESPEKT FOR HÅNDVÆRKETFundamentet i produktionen af vores bygnings- og facadeprofiler er dygtige medarbejdere, der arbejder med respekt for håndværket. I kombination med en moderne maskinpark sikrer vores faguddannede blikkenslagere stor kapacitet, høj leveringsperformance og en helt unik finish, der ellers ofte må laves i hånden.

I JUAL er vi gearet til at levere hurtigt, hvad enten du har brug for bygnings- og facadeprofiler i zink, kobber, galvaniseret stål, rustfri stål eller aluminium. Vi har egne lastbiler, så dine bygnings- og facadeprofiler er klar til levering, når du har brug for dem.


TØV IKKE MED AT RINGE TIL OS