FÆLLES PRODUKTUDVIKLINGKundens kendskab til egne markeder og JUAL´s kapacitet og kompetencer er en stærk kombination. I fællesskab udvikler vi produkter som matcher behovene i kundens marked, og som er optimeret med JUAL´s viden om funktion og fremstilling.

Normer og byggetraditioner er forskellige fra land til land, og som leverandør til den europæiske tag- og facadeindustri er vi konstant i dialog med vore kunder om nye løsninger.

I udviklingsfasen kan vi bidrage med tegninger, materialevalg, prototyper, tests i eget teknologicenter, produktmodning m.m.

JUAL'S BRANDING-VÆRDIGennem mere end et halvt århundrede har JUAL opbygget et stærkt navn med høj branding-værdi. Særligt i Danmark og Norden, men også i tag- og facadeindustrier i det øvrige Europa.

"JUAL" er synonym med en pålidelig, fleksibel og løsningsorienteret samarbejdspartner som leverer kvalitetsprodukter.

PRIVATE LABELUdover at markedsføre os under eget navn leverer vi private label produkter til førende leverandører af byggematerialer til tage og facader i store dele af Europa.

Forhandlere og producenter med egne stærke brands markedsfører produkter af høj kvalitet fra JUAL, hvor emballage og labels matcher deres øvrige sortiment.

Gennem dialog skaber vi de løsninger, som bringer størst værdi til hver enkelt kunde.

ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURERSom en pålidelig samarbejdspartner leverer JUAL OEM-løsninger, som vore kunder anvender i egne unikke systemer og produktprogrammer.

Det kan være facadeprofiler som indgår i kundens facadesystem, eller det kan være tagtilbehør som opfylder kundens særlige krav til materialer og funktion.

Eksempelvis afvandings-, udluftnings- eller inddækningsprodukter med en bestemt tagmembran, eller produkter som fremstilles efter kundens egne specifikationer.

Fleksibel logistik”Fleksibilitet” er et gennemgående tema hos JUAL. Også når det gælder logistik. Vores setup og vores tilgang til logistik-løsninger tager udgangspunkt i, at hver samarbejdspartner har forskellige behov, som vi imødekommer ved individuelle løsninger.

Konkret betyder det, at vi under de rette forudsætninger kan indgå aftaler om at lagerføre kundens materialer, halvfabrikata eller færdige produkter for at sikre høj leveringssikkerhed. Og naturligvis pakker og sender vi varerne ifølge kundens behov.

Ingen ordrer er for små, og ingen er for store. Vi håndterer alle ordrestørrelser med samme entusiasme og professionalisme.