Hvem er vi?JUAL A/S producerer tilbehør til tage og facader til byggeindustrien i Danmark og store dele af Europa. Vores standardsortiment er bredt og dybt ligesom vi fremstiller specialprodukter i store mængder. Produkterne monteres af blandt andre tagdækkere og tømrere.

Vi er en moderne metalvirksomhed beliggende i Juelsminde, hvor vi pt. er cirka 150 kollegaer. Derudover har vi et søsterselskab nær Shanghai i Kina, som producerer standardkomponenter til fabrikken i Danmark.

Virksomheden blev grundlagt sidst i 1960'erne og er i dag en solid og rodfæstet virksomhed med stærke værdier, erfarne medarbejdere, stor viden - og med blikket rettet mod fremtiden og mod byggebranchen i Danmark og resten af Europa.

JUAL A/S en del af JUAL GROUP A/S som også driver selskaberne JUAL Kina, Bygtjek A/S, Perform A/S og Fixnordic A/S.

ProdukterneDu kan vælge i et bredt og dybt sortiment af tilbehør til tag og facade. Sortimentet til især tagpaptage omfatter produkter til afvanding, udluftning, inddækning, fastgørelse, kabelgennemføring m.m. samt bygningsprofiler, som afslutter tagkonstruktionen.

Vi er specialiserede i at fremstille produkter som matcher vores kunders behov. Blandt andet producerer vi dagligt kilometervis af bygningsprofiler på specialmål i et væld af farver og udformninger, som monteres på tage, på facader og ved vinduer og døre. På huset nedenfor kan du se, hvor vores produkter for eksempel anvendes.

Tagbrønde i rustfrit stål til afvanding af flade tage er en stor del af JUAL's forretning. Tagbrøndene findes i mange varianter og dimensioner. Det samme gælder faldstamme­inddækninger, kabel­gennemføringer, konsol­systemer m.m. - ligeledes i rustfrit stål. Fælles for produkterne er, at vi har integreret et stykke tagpap eller tagfolie, så produkterne er vandtætte fra fabrikken.

Vi udvikler løbende nye produkter på baggrund af udvikling i markederne eller i direkte samarbejde med vores kunder. Udover at tilbyde vores eget store produktsortiment leverer vi også unikke produkter til private label og OEM kunder.
Når du handler med JUAL...JUAL har stærke værdier. Vi har altid sat en ære i at leve op til vore kunders forventninger - og gerne lidt til.

Du vil opleve et stærkt engagement fra alle medarbejdere, som går langt for at hjælpe og imødekomme dine ønsker. Det gælder, hvis der er særlige ønsker til produkter, logistikløsninger, dokumentation eller andet. Hver dag gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder godt i mål med deres projekter.

Et ord er et ord. Igennem mange år har vi opbygget en stærk kultur, hvor vi holder, hvad vi lover hinanden. Det gør os til en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, hvilket vores mange og lange kunderelationer også vidner om.

ForretningsområderI Danmark er vi markedsledende indenfor tag- og facadetilbehør. Vores produkter sælges primært under eget navn til grossister, byggemarkeder, større byggevirksomheder eller direkte til håndværker­virksomheder.

Eksportkunder er typisk grossister som forhandler tagtilbehør, producenter af tagmembraner - tagpap eller tagfolie, samt andre producenter af byggematerialer som integrerer produkter fra JUAL i deres systemer.

JUAL's historieJUAL A/S startede som en enkeltmandsvirksomhed sidst i 1960'erne af blikkenslager Svend Jørgensen. I starten af 1970'erne blev de første bygninger i Juelsminde taget i brug, og stille og roligt voksede virksomheden op gennem 70'erne og 80'erne. Produkterne var primært bygningsprofiler i aluminium, som blev produceret på håndbetjente bukkemaskiner.

I 1980'erne blev tagbrønde tilføjet til produktsortimentet, og i starten af 1990'erne begyndte vi at integrere tagpap og tagfolie på produkterne fra fabrikken. Det betød, at tagdækkeren ikke længere skulle lave den vandtætte forbindelse mellem tagbrønd og tagmembran ude på taget.

I 1990 startede eksportsalget. Det var drevet at tagbrønde og andre membranintegrerede produkter. Eksportsalget startede i Norge, og kort efter fulgte Tyskland. I dag udgør eksportsalget knap halvdelen af JUAL A/S' omsætning.

I 2004 startede vi vores egen fabrik i Suzhou i Kina, hvor vi producerer komponenter, som viderebehandles på fabrikken i Danmark. Fabrikken gav JUAL et kapacitetsløft, som har bidraget til vores vækst, og den er fortsat et vigtigt aktiv for os. Vi har i dag omkring 60 kollegaer i Kina.

I Juelsminde holder vi i dag til på to lokationer, hvor vi samlet er omkring 160 kollegaer.

Teknologi- og testcenterI JUAL's teknologi- og testcenter udvikler og tester vi nye produkter. Vi kan teste flowkapacitet på afvandingsprodukter, styrke af sikkerhedsudstyr, produkters montagevenlighed, holdbarheder m.m.

Centeret er også indrettet som undervisningslokale for vores produkttræning. Her tilbyder vi både teoretisk og "hands on" undervisning og vejledning i brugen af JUAL's produktsortiment.

Derudover indeholder teknologi- og testcenteret et showroom, hvor en lang række produkter er installeret i prøveopstillinger. Her kan man lade sig inspirere, og der udveksles erfaringer og ideer om montage og nye produktegenskaber.