KOM I MÅL PÅ REKORDTID MED JUAL FRAME-LINEMed JUAL Frame-line kommer du som professionel håndværker i mål med inddækning af vinduer og døre på en brøkdel af den tid, du normalt bruger på arbejdsopgaven. Systemet kan monteres på rekordtid, uden det går ud over kvaliteten.

JUAL FRAME-LINE er et innovativt, enkelt og smart standardsystem, der leveres klar til montage i præcis de mål, du har brug for. Med JUAL Frame-line får du en sikker og tæt løsning, som giver en flot finish rundt om vinduer og døre.

BESTILLINGSARK - LIGE TIL AT GÅ TILNår du anvender JUAL Frame-line, har vi kun brug for ganske få mål.
Med målene på plads skal du blot vælge materiale, farve samt det bundprofil der passer til dit projekt.


Download de unikke bestillingsark - de er klikbare og lige til at gå til.

SE BESTILLINGSARK HER    

ØNSKER DU AT HØRE MERE?Jeg accepterer, at JUAL må kontakte mig. Se vores privatlivspolitik her.

DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERENår du vælger JUAL Frame-line, kommer du ikke alene nemt og hurtigt i mål med monteringen. Du slipper også for en masse bøvl med opmålingsarbejdet.

I JUAL har vi i en menneskealder bukket aluminium, zink og kobber på special- og kundetilpassede mål, og håndværket er fundamentet i JUAL Frame-line, der er en holdbar og tæt løsning rundt om døre og vinduer. Vi har med vores erfaring og know-how musklerne til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt, og når vi bukker og maler profilerne, gør vi det i præcis de mål og farver du har brug for til dit byggeri eller renoveringsprojekt.


LÆS MERE HER    

NYBYG OG ENERGIRENOVERINGJUAL Frame-line er velegnet til såvel nybyg som energirenovering.

Systemet er et oplagt valg, hvad enten du som arkitekt tegner et stort karrébyggeri med 3000 vinduer, eller du som lokal tømrer skal lave en tilbygning med tre vinduer og en dør på et énfamiliehus.

Et oplagt valg til:

 • Énfamiliehus
 • Etagebyggeri
 • Karrébyggeri
 • Boligbyggeri
 • Kontor
 • Industribygning


PAK VINKELSLIBER OG PLADESAKS NED I VÆRKTØJSKASSENNår du vælger JUAL Frame-line, kan du samle og montere rammerne til inddækningen på rekordtid. Du bliver ikke alene hurtigere færdig, du leverer også et langt flottere stykke håndværk uden grimme, sløsede og skæve samlinger.

Det betyder, at du kan pakke vinkelsliberen og pladesaksen ned i værktøjskassen, for med JUAL Frame-line er det slut med at klippe og skære inddækningen til ude på byggepladsen.


LÆS ENDNU MERE OM FRAME-LINE    

MONTAGEFORDELEDen monteringsklare standardløsning med nummererede sålbænke, top og sider gør det ekstra nemt at montere inddækningen på lette facader som træskelet, stålskelet og betonbyggeri med en let facadekonstruktion, samt tung muret facade (solo).


 • Du kommer i mål med inddækningen på rekordtid
 • Simpelt og monteringsklar system
 • Du slipper for at klippe og skære til på byggepladsen
 • Nummererede profiler gør monteringen enkel
 • Du leverer et godt stykke håndværk med en flot finishSE ANIMATIONSFILM    

DANSK PRODUKT - GENANVENDELIGE MATERIALERJUAL Frame-line er dansk fra A til Z.
Den innovative løsning er designet og udviklet i Danmark, hvor vi med vores erfaring og know-how også bukker og maler profilerne i præcis de mål og den farve, du har brug for til dit byggeri eller renoveringsprojekt.

Specialmål
I JUAL har vi i en menneskealder bukket zink, kobber og aluminium på specialmål, og håndværket er fundamentet i JUAL Frame-line, der er en holdbar og tæt løsning, der naturligvis leder vandet væk.

KONTAKT OS, OG HØR MERE    

BYGGERI MED PERSONLIGHED, LIVSNERVE OG SJÆLJUAL Frame-line produceres i zink, kobber og blankt aluminium, som er præ- eller pulverlakeret. Du kan vælge blandt alverdens farver.

Kombinationen giver dig og din kunde mulighed for at skabe præcis den stil og det udtryk, I ønsker på byggeriet. Måske ønsker I en elegant farve eller et materiale, der stilfuldt fader ind i byggeriet. Måske ønsker I en markant løsning, der giver byggeriet ekstra kant.

Ligegyldig hvilken løsning, du og din kunde ønsker, leverer vi med JUAL Frame-line et standardsystem på specialmål, der med inddækningen af vinduer og døre giver byggeriet personlighed, livsnerve og sjæl.

DESIGNFORDELE MED JUAL FRAME-LINE
 • Ingen synlige skruer skaber en elegant lethed
 • Leveres i alle farver, hvilket giver mulighed for at opfylde kundens ønsker
 • Matcher alle typer materialer som beton, stål, tegl, træ, mursten eller lette facadeprodukter
 • Leveres med en smuk, ensartet overflade
 • Indfarvede lasker sikrer ”usynlige” samlinger og en flot helhed
 • Leveres på specialmål

  RING TIL OS OG HØR MERE    

QUAD OG SOLOJUAL FRAME-LINE QUAD - Inddækning af vinduer og døre
QUAD er systemet når der er brug for en smart, enkel og effektiv løsning til inddækning af vinduer og døre. Systemet kan monteres på rekordtid, uden at det går ud over kvaliteten.

Faktisk er finishen med det færdige system langt flottere og mere sikkert, fordi håndværkeren ikke længere skal bruge tid på at klippe og skære på byggepladsen.


JUAL FRAME-LINE SOLO - Sålbænke
SOLO er løsningen når der kun er brug for en sålbænk til et byggeri med en facade, hvor der ikke skal monteres sider og top.

SE HVOR NEMT DET ER     

DEN GODE PROCESVi anbefaler, at du bestiller JUAL Frame-line, så snart du kender målene på vinduerne. Så tør vi godt love, at din valgte standardløsning er produceret og klar til at blive monteret, når byggeriet er klar.

1. Udfyld bestillingsark med mål, materialevalg og farver

2. Tilbud udarbejdes

3. Tilbud godkendesRING ELLER SKRIV TIL OS    

ØNSKER DU AT HØRE MERE?Jeg accepterer, at JUAL må kontakte mig. Se vores privatlivspolitik her.