JUAL OEM PARTNER - ANIMATIONSFILMSe vores nye animerede film, hvor vi nemt tager dig med på en rejse, når du samarbejder med JUAL.

JUAL er en samarbejdspartner, der forstår værdien af tæt samarbejde med en ligefrem og konstruktiv dialog om de rette løsninger.

Som en pålidelig partner leverer JUAL OEM-løsninger, som vores kunder bruger i deres unikke systemer og produktprogrammer.

Afspil film     

JUAL FRAME-LINE ANIMATIONSFILMMed JUAL Frame-line kommer du som professionel håndværker i mål med inddækning af vinduer og døre på en brøkdel af den tid, du normalt bruger på arbejdsopgaven.

Systemet kan monteres på rekordtid, uden det går ud over kvaliteten.


Afspil film    

JUAL ROOFLINE ANIMATIONSFILMMed JUAL Roofline Murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk.

JUAL Roofline bruges som murkrone-inddækning med 6° indgående hældning, hvor der ønskes et flot og ensartet udtryk.Afspil film    

MØD VORES PROJEKTCHEF"Vi laver specialvarer hver dag, og når noget bliver en hverdag, så bliver det også lidt af en standard."

Her kan du møde Carsten Risager, der finder det stærkt motiverende at tackle de udfordringer og opgaver, som vi hos JUAL arbejder med hver dag 🤝

Ingen ordrer er for små, og ingen er for store. I JUAL håndterer vi alle ordrestørrelser med samme entusiasme, respekt og professionalisme.

Vi ses på taget!

Mød Carsten Risager     

NÅR JUAL LEVERER VARENJUAL har egne lastbiler og chauffører på landevejene hver dag. Det sikrer hurtig og fleksibel levering. Nogle ordrer kræver særlig håndtering, hurtig levering eller levering på bestemte adresser eller tidspunkter. Alt dette sikrer vi med egne biler.

JUAL-bilerne har i øvrigt tydeligt JUAL stående på taget, så man aldrig er i tvivl, hvornår vi ankommer til byggepladsen.

Vi ses på taget!

Afspil film    

EMPLOYER BRANDING FILMLyt til vores medarbejdere, som fortæller om hvordan det er at arbejde hos JUAL Group.

Afspil film     

ROOFLINE PÅ FIXNORDICVores søsterselskab Fixnordic fik som nogen af de første Roofline Murkronesystem på toppen af deres facade - og så endda i en flot grøn farve, som matcher deres logo.

Kom med et smut på taget i Horsens, og se hvor nemt det er at montere Roofline med det smarte klik-system.

Afspil film     

MØD VORES KØRENDE SÆLGEREMød JUAL’s tekniske salgskonsulenter. De er faglærte i byggebranchen og har masser af praktisk erfaring med tag og facade.

Har du brug for en snak om gode løsninger, eller er der behov for opmåling, kan vi også hjælpe med det. Løser et standardprodukt ikke opgaven, hjælper vi dig med en specialløsning.

Afspil film     

SABBATISTER PÅ JUALHør i filmen her nogle unge fortælle om livet som ung sabbatist på JUAL.

Afspil film     

JUAL HUSETKom med et smut rundt på JUAL Huset, hvor du kan få et overblik over hele vores sortiment.

Afspil film     

JUAL GROUP PROFILFILMJUAL A/S en del af JUAL GROUP A/S som også driver selskaberne JUAL Kina, Bygtjek A/S, Perform A/S og Fixnordic A/S.


Se filmen her

Afspil film