HVAD ER SPECIALPRODUKTER?Specialprodukter er tag- og facadetilbehør indenfor vores standardkategorier, som er fremstillet til en konkret opgave.

Eksempler kan være bygningsprofiler, hjørner, udluftningshætter eller inddækninger på bestemte mål eller i særlige materialer. Og vi tilpasser gerne mål og tagmembraner på afvandingsprodukter.

Specialtilpassede produkter reducerer montagetiden på byggepladsen og løfter kvaliteten på byggeriet.

Se eksempler i vores billedgalleri.

BILLEDGALLERI    

AFKLARING AF DIT BEHOVNår du har brug for vejledning om materialer, udformning, dimensioner eller andet vedrørende både specialprodukter og standardprodukter, står vi klar til at hjælpe. Vi har 50 års erfaring og har prøvet det meste i branchen.

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig godt videre.

KONTAKT    

OPMÅLINGSASSISTANCESammen er vi bedst!

Du kender kravene til byggeopgaven, og vores eksperter kender JUAL's kompetencer. Ved mere komplekse opgaver, møder vi gerne op på byggepladsen, hvor vi sammen måler op og skitserer den bedste løsning.

Kontakt os og lad os mødes på taget.

KONTAKT    

ENKELT OG LIGETILRing til os eller send en skitse!

Vi kan producere ud fra kundens tegningsmateriale, og ofte er en håndskitse eller en snak over telefonen alt, vi har brug for. Intet er principielt for stort, for småt eller for specielt. Medarbejderne hos JUAL kan deres håndværk og kan lide en udfordring.