DRAINHERO NØDAFVANDINGI takt med at klimaforandringerne tegner nye mønstre på himlen, står vi over for en vådere virkelighed. Ekstrem nedbør bliver ikke længere betragtet som en sjældenhed, men snarere en forventning.

Bliv klogere på, hvordan du med JUAL’s gennemtestede nødafvandingsprodukter og dokumenteret afvandingskapacitet kan leve op til Bolig- og Planstyrelsens vejledning om forebyggelse af skader og tagkollaps på store haller og bygninger. JUAL nødafvandingsprodukter lever også op til normer og generelle krav fra SBI-anvisning 273, som sammenholder forskning- og erfaringsbaseret viden der knytter sig til bygningsreglementet.

Læs mere her     

EPD-DOKUMENTER12-02-2024
Vi har udarbejdet, verificeret og publiceret miljøvaredeklarationer på en lang række produkter. EPD’erne afdækker standard- og specielbygningsprofiler i flere materialer herunder blank aluminium, prælakeret aluminium, galvaniseret stål, zink og rustfrit stål for JUAL.

Vi er i fuld gang med at udarbejde flere EPD-dokumenter, som i fremtiden vil være med til at få afdækket endnu flere produkter med miljødokumentation.

Du kan finde oversigten med alle vores EPD-dokumenter i
"Dokumenter" i topmenuen på hjemmesiden.

SE EKSEMPEL PÅ EN EPD HER    

NY 2024 SORTIMENTLISTE PÅ GADENNY JUAL STANDARDSORTIMENTLISTE 2024

Den helt nye JUAL sortimentsliste 2024 er ude, og den er spækket med spændende produktnyheder! Vi har udvidet vores udvalg med en række innovative produkter og løsninger, designet til at inspirere og opfylde netop dine behov!

Vi introducerer bl.a. et helt nyt nødafvandingskoncept, som vi kalder JUAL DrainHero

Dyk ned i vores sortimentsliste og opdag, hvad vi har i ærmet for 2024.

LÆS DEN HER     

NY TEKNISK PROJEKTKONSULENTMød vores nye Tekniske Projektkonsulent, Christian Lieberg Ejler, der officielt startede den 1. oktober.

I sin rolle som Teknisk Projektkonsulent vil Christian fokusere på eksternt salg til entreprisemarkedet. Han bringer med sig en dyb teoretisk baggrund og værdifuld praktisk erfaring, og vil bidrage til udviklingen og styrkelsen af vores målrettede projektsatsninger og strategier.

Vi byder Christian velkommen til vores team.

Køb tagtilbehør når det passer DIG!JUAL's webshop er åben og giver dig bl.a. følgende fordele:

- Se hele standardsortimentet i alle varianter
- Find hurtigt dine favoritprodukter
- Se seneste ordrer og ordrestatus
- Vælg seneste leveringsadresser

Er du oprettet som kunde hos JUAL, kan du få adgang til webshoppen, hvor du kan bestille fra standardsortimentet døgnet rundt.

Kontakt os, hvis du ikke allerede har modtaget login-oplysninger.

Besøg webshoppen    

JUAL FRAME-LINEMed JUAL Frame-line kommer du som professionel håndværker i mål med inddækning af vinduer og døre på en brøkdel af den tid, du normalt bruger på arbejdsopgaven. Systemet kan monteres på rekordtid, uden det går ud over kvaliteten.

JUAL FRAME-LINE er et innovativt, enkelt og smart standardsystem, der leveres klar til montage i præcis de mål, du har brug for. Med JUAL Frame-line får du en sikker og tæt løsning, som giver en flot finish rundt om vinduer og døre.

Læs mere her     

NY PRDOUKTIONSHAL PÅ ROOFTECNye rammer på JUAL Rooftec

Kom med et smut indenfor i vores nye flotte hal på Savværksvej, som virkelig begynder at tage form. Den 4.000 kvm. store hal skal danne ramme om effektivisering af vores produktionsapparater, automatisering af processerne samt give vores dygtige medarbejdere endnu bedre arbejdsvilkår.

Udvidelsen skal være med til at vi kan samle vores aktiviteter omkring udvikling, salg, produktion og distribution af vores membranintegrerede produkter.

ROOFLINE MURKRONESYSTEMAfslutningen på toppen af facaden udgøres af murkronen, der giver bygningen et markant udtryk. Derfor kan en elegant og let afslutning medvirke til at understrege en bygnings æstetiske kvalitet med en ”stram” kantløsning.

Med JUAL Roofline murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk.


Læs mere om Roofline her    

JUAL HUSETTil at synliggøre hvad vi leverer, og hvor og hvordan produkter anvendes, har vi lanceret JUAL HUSET, hvor enkelte produkter fra alle produktkategorier er visualiseret.

Huset findes bl.a. på forsiden og i vores prisliste.

Se huset her    

COVID-19Hos JUAL A/S holder vi stadig åbent. Vores sælgere sidder klar ved telefonerne og er på mail som altid.
Produktion fortsætter på højst muligt niveau. Vi kan levere varer til dig med stort set samme hurtige leveringstid som vi plejer.

Hos JUAL A/S tager vi COVID-19 situationen meget alvorligt og vi følger regeringens og sunhedsmyndighedernes retningslinjer.Læs mere om de initiativer vi har taget