NY SALGSKONSULENTNY SALGSKONSULENT 🤝


Efter flere års erfaring indenfor tagbranchen, både som tagdækker, sælger og iværksætter starter Gert Wildau Nielsen som salgskonsulent i JUAL A/S.


Pr. 15/9 er Gert en del af det danske salgsteam til tagdækkermarkedet.


Vi glæder os til at få Gert med på holdet.

JUAL A/S udvider og sikrer sig plads til vækstJUAL har i flere år haft pladsproblemer, hvorfor den Juelsminde-baserede virksomhed i 2018 købte en tidligere kabelfabrik i Klakring tæt ved Juelsminde, hvor divisionen JUAL Rooftec, som blandt andet producerer tagbrønde, efterfølgende flyttede ind. Efter flere år med vækst er pladsen igen blevet for trang, og JUAL har derfor været nødt til at leje mere end 2000 m2 lagerlokaler ude i byen.

Men med udvidelsen af JUAL Rooftec på godt 4.000 m2, får virksomheden mulighed for at flytte alle sine aktiviteter hjem.

Læs pressemeddelelse    

Ny projektchef hos JUAL31-03-2022 Efter 10 års arbejde i både JUAL A/S og Bygtjek A/S har Kjeld Bruun nu valgt at slutte sit arbejdsliv, for at få mere tid til familie og fritid. Kjeld har været ansvarlig for relationer til større entrepriseselskaber. JUAL’s nye projektchef er Carsten Risager. Carsten og Kjeld har i nogle måneder arbejdet sammen om at overdrage forretningsforbindelserne, og pr. 1. april overtager Carsten det fulde ansvar for projektkunderne. Carsten kommer med erfaring fra rådgiverbranchen, og sammen med det øvrige stærke salgsteam forventer vi at stå stærkest muligt i markedet – også selvom Kjeld ikke spiller med på holdet mere. Vi takker Kjeld for den store indsats og ønsker ham al mulig held og lykke med livet som pensionist.

ROOFLINE MURKRONESYSTEM26-10-2021
Afslutningen på toppen af facaden udgøres af murkronen, der giver bygningen et markant udtryk. Derfor kan en elegant og let afslutning medvirke til at understrege en bygnings æstetiske kvalitet med en ”stram” kantløsning.

Med JUAL Roofline murkronesystem opnår du løsninger, der på mange områder kan øge og forstærke bygningens designmæssige udtryk.

• Ingen synlige skruer skaber en elegant lethed
• Leveres i alle farver, hvilket giver mulighed for særlige løsninger
• Matcher alle typer af øvrige materialer som beton, stål, tegl, træ eller lette facadeprodukter
• Leveres eloxeret med en smuk, ensartet overflade
• Indfarvede lasker sikrer ”usynlige” samlinger og en flot helhed

Læs mere    

Køb tagtilbehør når det passer DIG!30-08-2019
JUAL's webshop er nu åben og giver dig bl.a. følgende fordele:

- Se hele standardsortimentet i alle varianter
- Se dagspriser på zink-produkter
- Find hurtigt dine favoritprodukter
- Se seneste ordrer og ordrestatus
- Vælg seneste leveringsadresser

Er du oprettet som kunde hos JUAL, kan du få adgang til webshoppen, hvor du kan bestille fra standardsortimentet døgnet rundt.

Kontakt os, hvis du ikke allerede har modtaget login-oplysninger.

RYGNINGSUDLUFTNING
til kystnære områder08-02-2019
JUAL’s rygningsudluftning kan nu leveres direkte fra lager i en ny syrefast, rustfri version, som er særligt velegnet til korrosive miljøer.

Korrosive miljøer kan være ved den danske vestkyst, hvor saltindholdet i luften er høj, og det kan være industriområder med høj forurening.

JUAL’s traditionelle rygningsudluftning i aluzink er fortsat på lager. Den er designet til korrosionskategori C3, som er mindre korrosive miljøer.


Læs mere    

nye tagbrønde til TREKANTLISTER01-02-2019
Montér tagbrønden i murkronen sammen med trekantlisten!

JUAL har udviklet en horisontal tagbrønd, som monteres i murkronen sammen med trekantlisten, så du undgår at bryde den skrå overgang mellem tagflade og murkrone.

Tagbrønden har rektangulært rør for optimal afvanding fra taget, og den leveres med integreret SBS eller APP tagpap.

Du kan købe JUAL-bladfang som passer til tagbrøndens 45° indløb.

Læs mere    

Rund aftrækshætte i aluminium!08-02-2019
JUAL kan nu levere runde aftrækshætter i aluminium til hældningstage.

Hætterne kan justeres under montagen, så de passer til tagets hældning, og de findes til både tagpap-tage og til teglsten eller andre profilerede tagflader.

Det er helt unikt, at JUAL leverer aftrækshætten i langtidsholdbart og slagfast aluminium. Denne type produkt findes typisk i plastik på markedet.


Læs mere    

SKAL VI MØDES...27-03-2018
JUAL kan nu tilbyde produkttræning til alle vores kunder, hvor vi vejleder og underviser i brugen af produkterne.

Vi inviterer indenfor i JUAL's test- og teknologicenter i Juelsminde, eller vi arrangerer produkttræning hos kunden eller på byggepladsen.


REKTANGULÆR TAGBRØND04-02-2018
Nyhed: Til afvanding gennem murkronen.

Nye rektangulære tagbrønde i rustfrit stål og med integreret tagpap. Brøndene afvander gennem murkronen i niveau med tagfladen eller som nødafvanding i en ønsket højde. Findes i bredder op til 500 mm og kan leveres med bladfang.

Læs mere    

OPSTUVNINGSRING04-02-2018
Nyhed: En fleksibel løsning til nødafvanding!

Den nye opstuvningsring i EPDM gummi anvendes til at forsinke nødafvandingen indtil en ønsket vandstand på taget. Under installationen tilpasses overløbshøjden fra 25 til 70 mm ved afskæring.

JUAL SKÅLBRØND03-02-2018
Nyhed: Vertikal-, vinkel- og murkrone-skålbrønd.

Skålbrøndene har høje afvandingskapaciteter på grund af skålens udformning. De høje flowværdier gør det muligt at udnytte rørsystemerne bedre eller undgå reduktion af afvandingskapaciteten ved ombygninger.

Læs mere    

PRODUKTNYHEDER01-02-2018
Vores produktudviklingsteam har haft travlt og har udviklet ikke mindre end 10 nye specifikke produkter, som alle er tilføjet vores standardsortiment i et væld af varianter, størrelser og materialer. Produkterne er klar til levering.

ERHVERVSPRISEN23-01-2018
JUAL modtog i aftes HEDENSTED KOMMUNES ERHVERVSPRIS.
"Et stærkt navn i branchen og vækst såvel nationalt som internationalt kombineret med stort engagement i lokalområdet er de primære årsager til, at JUAL A/S i Juelsminde er modtager af Hedensted Kommunes Erhvervspris 2017".

JUAL HUSET19-12-2017
Til at synliggøre hvad vi leverer, og hvor og hvordan produkter anvendes, har vi lanceret JUAL HUSET, hvor enkelte produkter fra alle produktkategorier er visualiseret.

Huset findes bl.a. på forsiden og i vores prisliste.