ER DU VORES NYE PRODUKTIONSMEDARBEJDER?Vi har fået en stilling som produktionsmedarbejder ledig på vores fabrik på Gammelgårdsvej i Juelsminde. Derfor søger vi en kollega, som har erfaring med produktionsarbejde, betjening og opsætning af maskiner.

Læs mere    

NY MEDARBEJDER I BLIK-OG SMEDEAFDELINGENVi har fået en stilling ledig i vores blik- og smedeafdeling. Derfor søger vi en kollega, som enten er blikkenslager, tømrer eller anden håndværker ”med hænderne skruet godt på”.

Produktionen foregår indendørs på fabrikken i Juelsminde, og du vil indgå i et team sammen med andre håndværkere i vores værksted. Udover at lave blikkenslagerarbejde skal du være indstillet på at varetage andre opgaver i produktionen.

Læs mere    

ER DU VORES NYE KANTBUKKEOPERATØR?Vi øger vores kapacitet i produktionen og søger en kantbukkeoperatør til vores nathold i tyndpladeproduktionen på fabrikken i Juelsminde.

Vi søger en kollega, der er rolig og omgængelig af natur og har en god fysik, da arbejdet primært foregår stående. Det har også betydning, at du er kvalitetsbevidst og kan tage ansvar for dine opgaver.

Læs mere    

UOPFORDRET ANSØGNINGVi modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger. Du er velkommen til at sende en ansøgning på job@jual.dk eller aflevere et ansøgningsskema til os.Mød os

Lyt til vores medarbejdere, som fortæller om hvordan det er at arbejde hos JUAL Group