Vi støtter...
.. udvalgte foreninger og enkeltpersoner som gør en flot indsats til inspiration for os alle i vores lokalområde - ikke mindst for de børn og unge som er vores fremtid.

Som virksomhed er vi helt afhængige af et velfungerende og aktivt lokalsamfund og af positive relationer til personer, foreninger, institutioner og andre virksomheder omkring os. Derfor støtter vi med glæde nogle af de aktiviteter, vi selv holder af og som bidrager til en positiv udvikling lokalt.


AC HORSENS HJERTESPONSOR

Der er så mange frivillige der knokler og bruger meget tid på, at Horsens har en fodboldklub i superligaen, og det vil vi gerne støtte op om. Vi støtter AC Horsens som hjertesponsor, fordi vi gerne vil give noget til klubben.
Udtaler Anders Kjær Jørgensen, ejer og adm. direktør JUAL Group

JONAS BORRING SPILLERTRØJE
– PAY & PLAY

JUAL har valgt at købe Jonas Borring – AC Horsens superligaspiller gennem "PLAY’n PAY-konceptet". Borring spiller med JUAL-logoet på brystet i superligaen resten af 2018. PLAY’n PAY betyder, jo mere spilletid og jo flere mål – jo større sponsorat til AC Horsens’ Superligahold.


AC HORSENS UNGDOM - TALENTUDVIKLING

JUAL sponsorer årligt AC Horsens talentudvikling. Sponsoratet til AC Horsens har givet os adgang til et stærkt handelsnetværk i og omkring Horsens, og vi sætter stor pris på de relationer, vi har skabt gennem netværket.

MARCUS TOFT VORRE
– SKILØBER

Marcus satser intensivt på sit skiløb. Han har i mange år boet i Norge og er en succesfuld allround alpinist. Vi støtter Marcus ambitioner om deltagelse ved vinter OL i Beijing i 2022.


IK RALLY

Gennem de seneste 8 år har JUAL A/S været aktiv sponsor for team IK Rally.
JUAL stiller en lynhurtig og topmoderne bil til rådighed for teamet. JUAL har bl.a. brugt sponsoratet til at give vores kunder nogle unikke oplevelser som VIP-tilskuere til DM i Rally.

HORSENS SVØMMEKLUB

Horsens Svømmeklub er en af Danmarks bedste svømmeklubber med mange unge talenter i SVØMMELIGAEN. Vi støtter årlig klubben og specifik Frederikke som har flotte resultater i rygsækken.