Teknisk dokumentationDer findes datablade for alle standardprodukter, hvor oplysninger om varenumre, anvendelse, materialer, dimensioner, godkendelser m.m. fremgår.

For en række produkter findes endvidere montagevejledninger som pdf-dokumenter samt animationfilm og videoer af montagen.

CE-deklarationer, produkt-certifikater fra LGA/TÜV Rheinland m.m. findes også for en lang række produkter.

Teknisk dokumentation findes på siderne for de respektive produkter under Standardsortiment. Derudover findes en samling af dokumentation under Downloads i toppen af siden.

Databladsoversigt    

God montageGod montage løfter kvaliteten af den færdige bygning. Forkert montage kan have store konsekvenser. Særligt når der er tale om montage af produkter som har kontakt med regnvand.

Derfor tilbyder vi træning og vejledning i montage af vores produkter. Og her på hjemmesiden kan du hente montagevejledninger og film som viser, hvad vi mener med GOD MONTAGE.

Montagevejledninger    

MembranintegrationGennembrydning af en tagflade udgør en risiko for lækage. Derfor integrerer JUAL tagmembran på produkter til afvanding, udluftning, kabelgennemføring m.m. under kontrollerede forhold på fabrikken. Dermed er de kritiske gennembrydninger vandtætte, når produkterne forlader fabrikken, og montagen kan foregå enkelt og sikkert.

Vi integrerer tagpap i mange kvaliteter på rustfri stålflanger samt tagfolier i PVC og TPO på foliebelagte stålplader. Vedhæftningen mellem tagmembran og flange testes løbende efter gældende standarder.

Materialer og overfladerVi arbejder i tyndplader i forskellige metaller og med forskellige overfladebehandlinger, og vi arbejder i tagpap og tagfolier. Desuden har vi en række produkter i plastik.

Produkter til afvanding og udluftning fremstilles i rustfrit stål for maksimal holdbarhed. Dele som er i berøring med vand og er placeret under tagoverfladen laves i syrefast stål. Vi kan integrere alle typer tagpap og tagfolier, så produktets tæthed er sikret fra fabrikken.

Bygningsprofiler fremstilles typisk i tyndplade-aluminium eller zink, men vi kan bearbejde alle materialer. Vores lager af plader i forskellige kvaliteter og farver er stort. Hvis en farve ikke er på lager, får vi de bearbejdede produkter lakeret i høj kvalitet. Typisk i korrosionsklasse C3.

ProduktudviklingProdukter fra JUAL er udviklet, så de matcher behovene i den danske og europæiske tag- og facadeindustri, og så de overholder kravene i internationale normer.

Ideer omsættes til nye produkter af innovative medarbejdere med teknisk know how. Det sker ofte i samarbejde med vore kunder og på baggrund af deres behov.

Inden nye produkter frigives, er de afprøvet i vores teknologicenter, hvor vi optimerer montagevenlighed og tester funktionaliteten ifølge internationale normer.

Tests og godkendelserVi tester blandt andet flowkapaciteter på afvandingsprodukter og efterprøver vedhæftningen på alle typer af membranintegrerede produkter. I samarbejde med vores materialeleverandører, sikrer vi løbende at kravene til UV- og korrosionsklasser på vores bygningsprofiler overholdes.

Kapaciteter på JUAL's afvandingsprodukter testes ifølge EN1253-2 som definerer krav til afvandingskapacitet, produktdesign, materialer m.m. Indgående materialer er ligeledes fremstillet efter gældende standarder.

JUAL anvender TÜV Rheinland i Tyskland til de endelige tests og certificeringer.

TeknologicenterTest og udvikling foregår i teknologicenteret i Juelsminde, hvor vi bl.a. tester kapacitet af afvandingsprodukter. I et avanceret testanlæg har vi mulighed for at simulere de forhold, produkterne er designet til. F.eks. kraftig regn, opstuvning, forskellige afløbsforhold m.m.

I teknologicenteret kan vi teste og udvikle alle produkter for funktion, holdbarhed og ikke mindst montagevenlighed. Vi laver løbende testinstallationer som resulterer i forbedrede produkter.

Det er også i teknologicenteret, vi afholder produkttræning. Her har vi faciliteterne til at arbejde med alle produkter under samme tag.