Hvem er vi?

JUAL A/S producerer tilbehør til tage og facader til byggeindustrien i Danmark og store dele af Europa. Vores standardsortiment er bredt og dybt ligesom vi fremstiller specialprodukter i store mængder. Produkterne monteres af blandt andre tagdækkere og tømrere.

Vi er en moderne metalvirksomhed beliggende i Juelsminde i Østjylland, hvor vi pt. er 125 kollegaer. Derudover har vi et søsterselskab med 60 medarbejdere nær Shanghai i Kina, som producerer standardkomponenter til fabrikken i Danmark.

Virksomheden blev grundlagt sidst i 1960'erne og er i dag en solid og rodfæstet virksomhed med stærke værdier, erfarne medarbejdere, stor viden - og med blikket rettet mod fremtiden og mod byggebranchen i Danmark og resten af Europa.

JUAL A/S en del af JUAL GROUP A/S som også driver selskaberne JUAL Kina, Bygtjek A/S, Perform A/S og JUAL Solar A/S.


Produkterne

Du behøver kun at købe tag- og facadetilbehør ét sted. JUAL har et bredt og dybt standardsortiment indenfor produkter til afvanding, udluftning, inddækning, fastgørelse, kabelgennemføring m.m. samt bygningsprofiler. Og vi er dedikerede til at fremstille produkter efter kundens ønsker. På huset nedenfor er det indikeret, hvor vores produkter anvendes.

Tagbrønde i rustfrit stål til afvanding af flade tage er en stor del af JUAL's forretning. Tagbrøndene findes i forskellige lodrette og vandrette varianter og i mange dimensioner. Det samme gælder faldstamme­inddækninger, kabel­gennemføringer, konsol­systemer m.m. - ligeledes i rustfrit stål. Fælles for produkterne er, at vi har integreret et stykke tagpap eller tagfolie, så produkterne er vandtætte fra fabrikken.

Bygningsprofiler er et andet vigtigt forretningsområde for os. Vi har markedets største sortiment i standard-profiler til tage og facader, og vi fremstiller årligt mange tusinde kilometer profiler på mål som matcher kundens særlige ønsker.

Vi udvikler løbende nye produkter på baggrund af udvikling i markederne eller i direkte samarbejde med vores kunder. Udover at tilbyde vores eget store produktsortiment leverer vi også unikke produkter til private label og OEM kunder.


Når du handler med JUAL...

JUAL har stærke værdier. Vi har altid sat en ære i at leve op til vore kunders forventninger - og gerne lidt til.

Du vil opleve et stærkt engagement fra alle medarbejdere, som gør hvad de kan for at hjælpe og imødekomme dine ønsker. Det gælder, hvis der er særlige ønsker til produkter, logistikløsninger, dokumentation eller andet. Vi løser simpelthen kundens opgave.

Hos JUAL er et ord et ord. Igennem mange år har vi opbygget en stærk kultur, hvor vi holder, hvad vi lover hinanden. Det gør os til en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, hvilket vores mange og lange kunderelationer vidner om.


Forretningsområder

I Danmark er vi markedsledende indenfor tag- og facadetilbehør. Vores produkter sælges primært under eget navn til grossister, byggemarkeder, større byggevirksomheder eller direkte til håndværker­virksomheder.

Eksportkunder er typisk grossister som forhandler tagtilbehør, producenter af tagmembraner - tagpap eller tagfolie, samt andre producenter af byggematerialer som integrerer produkter fra JUAL i deres systemer.


JUAL's historie

JUAL A/S startede som en enkeltmandsvirksomhed sidst i 1960'erne af blikkenslager Svend Jørgensen. I starten af 1970'erne blev de første bygninger i Juelsminde taget i brug, stødt og roligt voksede virksomheden op gennem 70'erne og 80'erne. Produkterne var primært bygningsprofiler i aluminium som blev produceret på traditionelle håndbetjente bukkemaskiner.

I 1980'erne blev tagbrønde tilføjet til produktsortimentet og i starten af 1990'erne begyndte vi at integrere tagpap og tagfolie på produkterne fra fabrikken - så tagdækkeren ikke længere skulle lave den vandtætte forbindelse mellem tagbrønd og tagmembran ude på taget.

I 1990 startede eksportsalget. Det var drevet at tagbrønde og andre membranintegrerede produkter. Eksportsalget startede i Norge, og kort efter fulgte Tyskland. I dag udgør eksportsalget knap halvdelen af JUAL A/S' omsætning.

I 2004 startede vi vores egen fabrik i Suzhou i Kina, hvor vi producerer komponenter som viderebehandles på fabrikken i Danmark. Fabrikken gav JUAL et kapacitetsløft som har bidraget til vores vækst, og den er fortsat et vigtigt aktiv for os. Vi har i dag omkring 60 kollegaer i Kina.

Væksten har i årene før og efter finanskrisen været relativt stabil. Vi holder i dag til på tre lokationer i Juelsminde, hvor vi er cirka 125 specialiserede medarbejdere.


Teknologi- og testcenter

I JUAL's teknologi- og testcenter udvikler og tester vi nye produkter. Vi kan teste flowkapacitet på afvandingsprodukter, styrke af sikkerhedsudstyr, produkters montagevenlighed, holdbarheder m.m.

Centeret er også indrettet som undervisningslokale for vores produkttræning. Her tilbyder vi både teoretisk og "hands on" undervisning og vejledning i brugen af JUAL's produktsortiment.

Derudover indeholder teknologi- og testcenteret et showroom, hvor en lang række produkter er installeret i prøveopstillinger. Her kan man lade sig inspirere, og der udveksles erfaringer og ideer om montage og nye produktegenskaber.